1. Home
  2. trends
  3. Een tuin zoals een topondernemer: veranda met een massagebad
Een tuin zoals een topondernemer: veranda met een massagebad

Een tuin zoals een topondernemer: veranda met een massagebad

20
0

Het zwembad is wellicht wat hooggegrepen en een eigen voetbalveld is mogelijk ook wat aan de grote kant. Maar, een luxe veranda behoort wel degelijk tot de mogelijkheden. Een uitermate aangename keuze in de tuin, om er zelfs als de temperaturen buiten omlaag gaan lekker warmpjes bij te blijven zitten. Om te ontspannen na een hectische periode, bij te komen van een drukke dag of om er na het sporten voor te zorgen dat u weer opnieuw kunt opladen.

 

Allemaal uitstekende keuzes met een veranda in de tuin, zonder dat u daar overdreven veel ruimte voor nodig heeft. En waar u ook niet overdreven veel ruimte voor nodig heeft? Voor een jacuzzi én krachtige massage. Gecombineerd in een massagebad, dat de ideale aanvulling vormt op de luxe veranda die u heeft staan of op het oog heeft. Voor een tuin zoals een topondernemer, waarin u zowel kunt ontspannen als waarin u zich stevig kunt laten masseren.

Een tuin om opnieuw op te laden

Want, wist u dat veel ondernemers hard werken aan hun lichaam om de uitstekende prestaties te kunnen leveren? De luxe veranda in de tuin toont pure ontspanning en een gevoel van rust. Hard nodig om het lichaam in goede conditie te houden.

 

En wat is er dan lekkerder dan een lekker warm bad. Of een stevige massage, om de spieren goed los te maken en er daarna weer tegenaan te kunnen. Of beter nog, de beiden gecombineerd. Een bad met warm water én een krachtige massage. Zoals geen jacuzzi dat kan bieden, omdat u kiest voor een massagebad. Een nieuwe trend onder topondernemers, sporters en iedereen die het belangrijk vindt om zijn of haar lichaam in goede conditie te houden.

 

Steeds meer mooie tuinen bevatten een luxe veranda, in combinatie met een massagebad. Als volgende stap na de jacuzzi, voor een bad dat ontspant én de mogelijkheid biedt tot een menselijk krachtige massage.

Een jacuzzi én een krachtige massage

Jacuzzi’s zijn goed geschikt om ontspannen in te bubbelen. Prettig om in bij te komen, maar minder goed geschikt om daadwerkelijk opnieuw op te laden. Om de spieren goed los te masseren zoals bij een masseur.

 

Het massagebad is dan de juiste keuze, dankzij een totaal andere bouwwijze. Erop gericht om krachtig te masseren. Waardoor het andersom ook mogelijk is om de kracht tijdelijk uit te schakelen en ontspannen te bubbelen. Een 2-in-1 oplossing, voor efficiëntie waar topondernemers en sporters met een druk schema blij van worden.

 

Bereikbaar voor iedereen met een mooie tuin, bijvoorbeeld onder de luxe veranda. Een fijne keuze in de tuin, die een uitstekend alternatief vormt voor het grote voetbalveld of een overdreven zwembad. Mooi in lijn met de veranda dankzij het gebruik van bijvoorbeeld cederhout en bamboe. Om niet teveel op te vallen, maar ondertussen onder de motorkap altijd voldoende massagekracht over te houden voor een stevige massage. Zoals topondernemers daar graag in de tuin van genieten.

Bronnen:

Silverspas.nl

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close