HomeNieuwsTrampolinenetten

Trampolinenetten

Wat zijn trampolinenetten?

Veel kinderen vinden het leuk om op een trampoline te springen. Toch kan het een zeer gevaarlijk speeltoestel zijn, wanneer je bijvoorbeeld mis springt en hard op de grond kan vallen. Om het risico hierop te verminderen zijn er tegenwoordig speciale trampolinenetten op de markt.

Een trampolinenet is niets meer dan een net dat rondom de trampoline wordt geplaatst. Het net is vanaf de grond ongeveer 250 cm hoog en is rondom volledig gesloten. Wanneer iemand een missprong maakt en buiten de trampoline dreigt te vallen, fungeert dit net als opvang zodat de val wordt gebroken. Het is net is een zeer effectief hulpmiddel om veilig te kunnen springen.

Wat is het nut van trampolinenetten?

Een trampolinenet bevordert de veiligheid van het trampoline springen. Vooral voor beginners die geen ervaring hebben, is het verstandig een dergelijk net te plaatsen. Hiermee voorkom je allicht pijnlijke vallen.

Het spreekt voor zich dat u zich als ouder veilig wilt voelen. De kinderen zijn aan het spelen en u bent soms druk in gesprek met anderen. Het overkomt ons allemaal weleens en hebben net even niet opgelet. Waar zijn de kinderen? En hebben ze zich niet zeer gedaan? Het is dan heerlijk als u zich niet hoeft te bekommeren om de veiligheid van uw kind. Alleen daarom al is een trampolinenet onontbeerlijk.

 

Vorig artikel
Volgend artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Recent commentaar

Rudi Wortelboer op Graszaadteelt
Betty Banis op Kruidenplanten
Bregje op Tuinonderhoud
Jan Dijkstra op Waterplanten
Ferdinand Schneider op Type beregening
Bert op Gazon beregenen
Angelique van Dam op Kunstgras onderhoud
Loes Masseree op Gazonziektes
Sandra Vaessen op Coniferen
Tuinpedia.nl op Wanneer gras zaaien?
Björn op Soorten onkruid
ilse op Klimplanten
Stephan op Graszaad
Charlotte Icke op Type beregening
C. van Dongen op Emelten
Ellen van Amsterdam op Coniferen
M Spaans op Coniferen
d.e. van de werff op Graszoden leggen
Tuinpedia.nl op Gazonziektes
wilhelmien op Gazonziektes
Jan Groot op Soorten onkruid
Tuinpedia.nl op Klimplanten
carla op Klimplanten
Coby op Gazonmest
berthie op Gazon beluchten
Marleen Raaijmakers op Hazelaarschermen
Green Gardens op Graszaadteelt
Mw. M Moelands op Graszaad
Van Hootegem Hugo op Graszaad
Wigman op Gazononderhoud
branco op Onkruid in de tuin
Tuinpedia.nl op Soorten onkruid
Tuinpedia.nl op Waterplanten
dijkhof op Klimplanten