Meeschrijven op Tuinpedia.nl?

Heeft u affiniteit met schrijven? Misschien bent u zelf van plan om een blog te beginnen en vindt u het leuk om te schrijven voor een blog wat ook nog veel gelezen wordt. Laat het ons weten en misschien bent u binnenkort een van de bloggers voor Tuinpedia.nl! Tuinpedia.nl altijd op zoek naar schrijvers die hun ervaringen met anderen willen delen en die gevoel hebben voor het schrijven van artikelen en blogs. Bij Tuinpedia.nl kunt u ervaring opdoen en leren wij u de vaardigheden om een goed WordPress blog te schrijven. Heeft u nog geen ervaring met WordPress? Geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen, ook als u de SEO technieken wilt leren.

Blogschrijver gezocht: Schrijven voor een blog

Naar welke blogschrijver zijn wij op zoek?

Studenten of stagiaires

Bent u bezig met een communicatie/nieuwe media/journalistieke opleiding en zoekt u een plek om ervaring op te doen in het schrijven van teksten en artikelen. Bent u die vlotte schrijver die niet bang is om ideeën te pitchen en dingen naar zich toe te trekken? Laat het ons weten en misschien kunt u binnenkort aan de slag.

Deskundigen

Heeft u ervaring in de tuin? en vindt u het leuk om af en toe uw kennis te delen met onze lezers? Of werkt u op een andere manier in of rondom de tuin?

Doe-het-zelfers

Bent u een echte doe-het-zelfer in de tuin en wilt u uw ervaringen delen met onze bezoekers? Dan bieden wij deze mogelijkheid om uw persoonlijke verhaal kwijt te kunnen op ons blog. Door uw ervaringen te delen met andere doe-het-zelfers kunt u elkaar helpen.

Interesse om te schrijven?
Stuur een e-mail naar info@tuinpedia.nl Ook als u maar 1 keer iets wilt schrijven op een van onze websites bent u van harte welkom!