Graszoden films

Graszoden films

Youtube is een populair kanaal. Niet alleen privé, maar ook voor zakelijke doeleinden wordt dit medium vaak gebruikt. Veel bedrijven promoten hun product en posten hun video’s. Op deze wijze kan heel de wereld zien hoe hun product werkt. Het is een fantastische manier om gratis reclame te maken. Op Youtube zijn ook diverse graszoden films te vinden over graszoden. De graszoden films lopen uiteen van het productieproces tot het leggen van gazons in tuinen en bij voetbalclubs.

Hopelijk geven deze graszodenvideo’s u een beter idee over hoe het allemaal in zijn werk gaat! Want wij kunnen ons voorstellen, dat het kopen, kweken, leggen en onderhouden van graszoden voor u geen gesneden koek is. Dat hoeft ook niet. Dus mocht u zelf van plan zijn een gazon aan te leggen, dan is het bekijken van de graszodenvideo’s zeker de moeite waard. Graszoden films – u kunt uw werkwijze gewoon kopiëren van echte professionals. Hieronder vindt u de films die wij de moeite waard vonden. Wij wensen u veel succes!

Film over het leggen van graszoden

Onderstaand ziet u hoe thuis bij de klant een nieuw gazon wordt aangelegd met graszoden.

Film over het kweken van graszoden

Het kweken van graszoden is een vak apart. In onderstaande video ziet u graskweker Hendriks die u laat zien hoe graszoden worden gekweekt. Ook de aanleg van een sportveld wordt in beeld gebracht.

Film van het graszoden laten leggen door kweker

Op een iets andere werkwijze dan de eerste video legt graskwekerij Hendriks een nieuw gazon aan.

Film over het onderhoud van een gazon

Voor u als klant is de volgende video belangrijk. Het betreft namelijk het onderhoud aan uw gazon. En dat zal uiteindelijk tot uw eigen werkzaamheden gaan behoren. Hendriks Graszoden BV legt in deze instructievideo uit waaraan u moet denken bij het onderhoud aan uw gazon.