7.1 C
Utrecht
Home Nieuws Buitenlampen

Buitenlampen

Wat is het nut van buitenlampen?

In de zomermaanden wanneer het in de middag vaak erg heet kan zijn, zoeken veel mensen elders verkoeling op. Daarentegen bieden de zomeravonden een perfecte gelegenheid om heerlijk in uw tuin te zitten. Het nadeel is natuurlijk dat het donker is en u dan niet kan genieten van al het mooie in uw tuin. Praktische en sfeervolle buitenlampen kunnen daarom niet achterblijven. De keuze aan soorten buitenverlichting is dan ook groeiende. Daardoor is er voor ieder wat wils op deze markt verkrijgbaar. Hieronder staan een aantal hoofdgroepen tuinverlichting en tuinlampen beschreven.

Led tuinverlichting

Led tuinverlichting is zeer geliefd vanwege de duurzaamheid. Led verlichting is zeer energiezuinig en gaat zeer lang mee.

Tuinverlichting met sensor

Tuinverlichting met een sensor wordt voornamelijk gebruik bij schuren en fietsenstallingen. Op het moment dat u komt aanlopen, wordt dit door de ingebouwde sensor waargenomen. Het licht springt automatisch aan.

Design tuinverlichting

Voor de zeer moderne tuinen is er speciale design tuinverlichting op de markt. Deze lampen zijn veelal door bekende ontwerpers ontworpen en hebben vaak zeer opmerkelijke vormen.

RVS tuinverlichting

RVS tuinverlichting is zeer geliefd omdat dit materiaal zeer duurzaam is. RVS (roest vast staal) heeft de eigenschap om niet te roesten en gaat lang mee.

Spotjes

Spotverlichting wordt gebruik om bijvoorbeeld uw vijver of bomen in uw tuin extra te accentueren. In de avonden geeft deze verlichting een erg mooie sfeer aan uw tuin.

Lantaarnverlichting

Lantaarnverlichting wordt veelal gebruikt op plaatsen waar men veel licht nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld langs een wandelpad of schuur zijn.

Kunt u buitenlampen hangen in een bestaande tuin?

Natuurlijk is het mogelijk om buitenlampen in uw bestaande tuin op te hangen of te plaatsen. Het is wel van belang dat u buiten een stroomaansluiting heeft. Heeft u deze niet, dan bent u genoodzaakt een elektriciteitskabel in uw tuin te plaatsen. Heeft u hier geen ervaring mee, dan is het verstandig om een deskundige in te schakelen.

Vorig artikelTuinberegening
Volgend artikelTrampoline

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Meest gelezen

De leukste konijnenhokken voor buiten

Voor blije konijnen heb je vanzelfsprekend een fijn & ruim buiten konijnenhok nodig! Wist je trouwens dat konijnen groepsdieren zijn? Daarom is het goed...

De mooiste vogelkooien voor buiten

Vanzelfsprekend gun je jouw vogels een mooie ruime vogelkooi voor buiten oftewel een volière. Afhankelijk van de grootte en de activiteit van de vogels...

Kippen houden

Wilt u ook beginnen met kippen te houden? Dan vraagt u zich misschien af: Wat heb ik daar allemaal voor nodig? Een nachthok voor...

Onkruid verwijderen, hoe gaat dat het beste?

Onkruid verwijderen: hoe doe je dat precies? Onder onkruid verstaan we alle ongewenste planten. Elke plantensoort kan als onkruid worden gezien want er is een...

Recent commentaar

Rudi Wortelboer on Graszaadteelt
Betty Banis on Kruidenplanten
Bregje on Tuinonderhoud
Jan Dijkstra on Waterplanten
Ferdinand Schneider on Type beregening
Bert on Gazon beregenen
Angelique van Dam on Kunstgras onderhoud
Loes Masseree on Gazonziektes
Sandra Vaessen on Coniferen
Tuinpedia.nl on Wanneer gras zaaien?
Björn on Soorten onkruid
ilse on Klimplanten
Stephan on Graszaad
Charlotte Icke on Type beregening
C. van Dongen on Emelten
Ellen van Amsterdam on Coniferen
M Spaans on Coniferen
d.e. van de werff on Graszoden leggen
Tuinpedia.nl on Gazonziektes
wilhelmien on Gazonziektes
Jan Groot on Soorten onkruid
Tuinpedia.nl on Klimplanten
carla on Klimplanten
Coby on Gazonmest
berthie on Gazon beluchten
Marleen Raaijmakers on Hazelaarschermen
Green Gardens on Graszaadteelt
Mw. M Moelands on Graszaad
Van Hootegem Hugo on Graszaad
Wigman on Gazononderhoud
branco on Onkruid
Tuinpedia.nl on Soorten onkruid
Tuinpedia.nl on Waterplanten
dijkhof on Klimplanten