HomeArtikelen in beeldDe mooiste vogelkooien voor buiten

De mooiste vogelkooien voor buiten

Vanzelfsprekend gun je jouw vogels een mooie ruime vogelkooi voor buiten oftewel een volière. Afhankelijk van de grootte en de activiteit van de vogels maak je de keuze voor de perfecte vogelkooi. Zorg er daarbij voor dat je een vogelkooi kiest waarbij jouw vogels voldoende ruimte hebben om goed hun vleugels te kunnen spreiden. Daarnaast is het belangrijk dat je de vogelkooi op een tochtvrije plek zet, bijvoorbeeld dicht tegen het huis aan of onder een afdak. Wij geven je graag onze top 3 vogelkooien voor buiten!

Keddoc Aviary vogelkooi voor buiten

Allereerst de Keddoc Aviary, een prachtige vogelkooi voor buiten en erg geschikt voor bijvoorbeeld kromsnavelvogels. Deze vogelkooi is open aan alle kanten en gemaakt van gecoat metaal. Ook heeft deze vogelkooi een gesloten dak. Belangrijk bij deze vogelkooi voor buiten is dat je hem goed dichtmaakt met bijvoorbeeld plexi glas om roestvorming te voorkomen. Wil jij graag kleine tropische vogels of grasparkieten houden? Dan kun je in deze vogelkooi zo’n 4 tot 5 koppels kwijt. Van de grotere soort parkieten kun je er 3 koppels in plaatsen. Standaard bij deze vogelkooi worden 4 grote voerbakken & 3 lange zitstokken meegeleverd. De afmetingen van deze vogelkooi voor buiten zijn L 106 x B 87 x H 170 inclusief poten en wieltjes. De tralieafstand is 1 cm en de traliedikte is 2 mm.

Woodland Volière Hexagon Cottage vogelkooi voor buiten


De volgende vogelkooi voor buiten is de Woodland Volière Hexagon Cottage. Deze prachtige vogelkooi is tocht- en windvrij en heeft een gesloten dak. Het voordeel van deze vogelkooi is dat je aan de buitenkant bij de voer- & drinkbakken kunt komen zonder dat jouw vogels zullen ontsnappen. Doordat deze vogelkooi 6 hoekig is heeft hij een speelse & exclusieve uitstraling. Deze vogelkooi voor buiten is gemaakt van hout met een aluminium traliewerk. Let er op dat je deze vogelkooi ieder jaar even in de beits zet zodat je er langer plezier van hebt. Bij deze luxe vogelkooi voor buiten worden standaard 2 zitstokken meegeleverd. De afmetingen van deze vogelkooi zijn L 100 x B 86 x H 185. De tralieafstand is minder dan 1 cm en de traliedikte is 1 mm.

Ferplast Hemmy vogelkooi voor buiten


Als laatste lichten wij graag de Ferplast Hemmy uit. Een mooie vogelkooi voor buiten welke aan de achterkant dicht is. Hierdoor is deze vogelkooi voor buiten wind- & tochtvrij. Ook deze vogelkooi heeft een gesloten dak. De vogelkooi is gemaakt van hout en hierdoor is het verstandig hem ieder jaar even in de beits te zetten. Voor tropische vogels & kanaries is deze vogelkooi uitermate geschikt, je kunt er met gemak 3 tot 4 koppels inzetten. Het voordeel van deze vogelkooi is dat je van buitenaf de kooi kunt openen om het drinkwater & het voer te verversen. Daarnaast beschikt deze vogelkooi voor buiten over wieltjes waardoor je hem dus gemakkelijk kunt verplaatsen. Bij deze vogelkooi worden er standaard 5 zitstokken, een grote voerbak & waterfontein meegeleverd. De afmetingen van deze vogelkooi voor buiten zijn L 84,5 x B 65,5 x H 160. De tralieafstand is 1 cm en de traliedikte is 1,5 mm.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Recent commentaar

Rudi Wortelboer op Graszaadteelt
Betty Banis op Kruidenplanten
Bregje op Tuinonderhoud
Jan Dijkstra op Waterplanten
Ferdinand Schneider op Type beregening
Bert op Gazon beregenen
Angelique van Dam op Kunstgras onderhoud
Loes Masseree op Gazonziektes
Sandra Vaessen op Coniferen
Tuinpedia.nl op Wanneer gras zaaien?
Björn op Soorten onkruid
ilse op Klimplanten
Stephan op Graszaad
Charlotte Icke op Type beregening
C. van Dongen op Emelten
Ellen van Amsterdam op Coniferen
M Spaans op Coniferen
d.e. van de werff op Graszoden leggen
Tuinpedia.nl op Gazonziektes
wilhelmien op Gazonziektes
Jan Groot op Soorten onkruid
Tuinpedia.nl op Klimplanten
carla op Klimplanten
Coby op Gazonmest
berthie op Gazon beluchten
Marleen Raaijmakers op Hazelaarschermen
Green Gardens op Graszaadteelt
Mw. M Moelands op Graszaad
Van Hootegem Hugo op Graszaad
Wigman op Gazononderhoud
branco op Onkruid in de tuin
Tuinpedia.nl op Soorten onkruid
Tuinpedia.nl op Waterplanten
dijkhof op Klimplanten