HomeAlgemeenDe leukste konijnenhokken voor buiten

De leukste konijnenhokken voor buiten

Voor blije konijnen heb je vanzelfsprekend een fijn & ruim buiten konijnenhok nodig! Wist je trouwens dat konijnen groepsdieren zijn? Daarom is het goed om 2 konijnen te nemen. De leukste konijnenhokken voor buiten delen we graag met jou!

Keddoc Barcelona konijnenhok voor buiten

Als eerste het konijnenhok voor buiten van Keddoc type Barcelona. Een prachtig ruim konijnenhok voor 2 konijnen, afmetingen L 150 x B 80 x H 108. Dit ruime konijnenhok voor buiten heeft een nachtverblijf & een ren welke onder het nachthok zit. Hierdoor benut je optimaal de ruimte van het hok. Naast dat dit konijnenhok erg ruim is, is het ook een mooi hok om te zien! Extra fijn aan dit hok is de uitschuifbare lade waarmee je het hok gemakkelijk schoon maakt. Daarnaast heeft dit hok verschillende deurtjes waar je een extra ren kunt aansluiten. Hierdoor kun je nog meer ruimte voor jouw konijnen creëren. Dit konijnenhok van Keddoc heeft daarnaast een extra dikke achterwand waardoor hij optimaal beschermd is tegen weer & wind.
Tip: houd een houten hok mooi door het ieder jaar even te beitsen!

Ferplast Ranch 120 Max konijnenhok voor buiten

Het volgende konijnenhok voor buiten is de Ferplast Ranch 120 Max. Absoluut een top & stevig konijnenhok voor buiten. Dit konijnenhok is bekleed met een soort dakleer en hierdoor optimaal beschermd tegen weer en wind. Daarnaast zorgt dit voor een langere levensduur; een konijnenhok waar je dus veel plezier van zult hebben! Ook voor dit konijnenhok geldt: verzorg het hok jaarlijks met beits voor extra lang plezier. Dit konijnenhok voor buiten heeft 2 verdiepingen met een apart nachtverblijf. Onder het nachtverblijf zit de uitschuifbare ren, ideaal om extra ruimte te creëren. Bij lekker weer schuif je de ren gemakkelijk uit en kan jouw konijn heerlijk van het zonnetje genieten. Wordt het te warm dan schuif je de ren terug en heb je een extra schaduwplek. Dit konijnenhok voor buiten is gemaakt van pijnboomhout van Noords grenenhout, van bossen beheerd volgens de principes van ecologische duurzaamheid. Daarnaast is het hout behandeld met speciale niet giftige verf. De afmetingen van dit konijnenhok zijn L 117 x B 69 x H 107.

Grand Lodge konijnenhok voor buiten

Nog een topper onder onze konijnenhokken voor buiten is de Grand Lodge gemaakt van kunststof. Doordat dit konijnenhok van kunststof is gemaakt, heeft deze verder geen onderhoud nodig. Dit konijnenhok voor buiten heeft 2 verdiepingen met een apart nachtverblijf. Het nachtverblijf is gemaakt van duurzaam hout. Bij dit konijnenhok worden diverse accessoires meegeleverd waaronder een hooiruif, een voerbak, drinkfles en trappetjes om naar boven en beneden te kunnen. Daarnaast is het mogelijk om extra accessoires bij te kopen zoals de protective roller welke kou, tocht & wind tegenhoudt. Met dit transparante oprolbare gordijn van PVC kun je bepaalde gebieden van het konijnenhok afschermen. Ook is het mogelijk de Ferplast dakisolatie erbij te kopen. In de winterperiode zorgt de dakisolatie dat de warmte binnen blijft en in de zomerperiode blijft de warmte juist beter buiten. Het dak van dit konijnenhok kan volledig open. Daarnaast heeft ook dit konijnenhok een uitschuifbare lade en diverse deurtjes waardoor het gemakkelijk schoon te houden is. De afmetingen van de Grand Lodge 140+ zijn L 134 x B 73 x H 117.

Trixie Natura konijnenhok voor buiten

Het laatste konijnenhok dat wij aanbevelen is de Trixie Natura konijnenhok Ren 199 cm. Een fantastische villa voor jouw konijn! In deze prachtige konijnenvilla heeft jouw konijn voldoende ruimte om vrolijk rond te huppelen. Deze konijnenvilla heeft ook een apart nachtverblijf met daaronder een ren. Met dit ruime konijnenhok voor buiten geef je jouw konijnen de ruimte die ze verdienen. Het konijnenhok heeft 2 verdiepingen en is gemaakt van gebeitst vurenhout en stevig gepoedercoat metalen. Het dak van dit konijnenhok voor buiten is gemaakt van bitumen & weer en wind afstotend. Ook deze konijnenvilla heeft een uitschuifbare lade van kunststof waardoor het gemakkelijk schoon te houden is. Extra fijn aan dit konijnenhok is de extra opbergruimte in het dak, waar je bijvoorbeeld voer, hooi of bodembedekking kunt bewaren. De spijlen van dit konijnenhok zitten dichter op elkaar zodat dit hok ook uitermate geschikt is voor jonge konijntjes. Ook is dit konijnenhok uit te breiden met een extra ren voor nog meer ruimte. De afmetingen zijn L 199 x B 93 x H 146.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Recent commentaar

Rudi Wortelboer op Graszaadteelt
Betty Banis op Kruidenplanten
Bregje op Tuinonderhoud
Jan Dijkstra op Waterplanten
Ferdinand Schneider op Type beregening
Bert op Gazon beregenen
Angelique van Dam op Kunstgras onderhoud
Loes Masseree op Gazonziektes
Sandra Vaessen op Coniferen
Tuinpedia.nl op Wanneer gras zaaien?
Björn op Soorten onkruid
ilse op Klimplanten
Stephan op Graszaad
Charlotte Icke op Type beregening
C. van Dongen op Emelten
Ellen van Amsterdam op Coniferen
M Spaans op Coniferen
d.e. van de werff op Graszoden leggen
Tuinpedia.nl op Gazonziektes
wilhelmien op Gazonziektes
Jan Groot op Soorten onkruid
Tuinpedia.nl op Klimplanten
carla op Klimplanten
Coby op Gazonmest
berthie op Gazon beluchten
Marleen Raaijmakers op Hazelaarschermen
Green Gardens op Graszaadteelt
Mw. M Moelands op Graszaad
Van Hootegem Hugo op Graszaad
Wigman op Gazononderhoud
branco op Onkruid in de tuin
Tuinpedia.nl op Soorten onkruid
Tuinpedia.nl op Waterplanten
dijkhof op Klimplanten